Найдушевніший кейтеринг в Києві

Ваш особистий ресторан виїзного обслуговування

Далі
uk

У фуршетах - ми профі!


Там, де люди збираються разом і їм є що відсвяткувати, їжі не повинно бракувати. Soul Catering йде в одну ногу з часом, тож дбає про всебічну організацію свят. Одним із найбільш універсальних святкових форматів є фуршет. А для фуршету головне — це оригінальні закуски, ігристе у келихах та естетична подача. 

Організація

Швидко, просто і невимушено — це про організацію. Ми прихильники індивідуального підходу до кожного замовлення. Що нам допомагає втілити бажане у життя? Відчуття клієнта та його розуміння. Вам достатньо зауважити, який формат вашого заходу і ми організуємо для вас безкоштовну дегустацію обраних позицій з меню. 

Ще один показник професіоналізму — забезпечення повного циклу послуг. Доставка страв, оформлення та сервірування столів або місця подачі страв, обслуговування та прибирання локації.  

Nota bene! Не хвилюйтесь, якщо раптом виникнуть запитання. На всіх етапах реалізації замовлення вас супроводжує наш персональний менеджер, який слідкує за найдрібнішими деталями!

Обслуговування

Ваші побажання — це наше натхнення. Ідеальне сервісне забезпечення та організація залишаються незабутніми завдяки індивідуальному підходу. Ми гарантуємо створити найкомфортніші умови заходу. Вважайте, що ми використовуємо силу підсвідомості для кожної вашої події: хороша їжа не тільки задовольняє потреби, вона також демонструє вдячність гостю. 

Тож ми супроводжуємо вас упродовж всієї події з гарним сервісом, високим професіоналізмом та увагою до деталей! І навіть більше, Soul Catering знає, як вчасно розважити гостей за допомогою послуги приготування коктейлів. Замовник обирає позиції з коктейльного меню, а бармен готує їх прямо перед вами!

Сервірування

У своїх стравах Soul Catering надає велике значення оригінальності, естетичності та висвітленню чистих і тонких нюансів окремих інгредієнтів. Завдяки якісним продуктам, майстерності та пристрасті до роботи з їжею, ми перетворюємо її на свято! Наш кінцевий результат — це гармонійне та бездоганне оформлення, як витвір мистецтва. 

Доставка

Щоб ми могли запропонувати гостям вашої події чудовий кулінарний досвід, продукти мають залишатися свіжими! Soul Catering має налагоджену систему логістики, тож всі страви перевозяться у спеціально обладнаних машинах із рефрижераторами.