Самый душевный кейтеринг в Киеве

Ваш личный ресторан выездного обслуживания

Далее
ru

Коронавірус: як ми працюємо під час карантину?


Правила — це те, чим Soul‌ ‌Catering ніколи не нехтує. Санітарні норми — пріоритет номер 1 у гастрономії! З метою забезпечення захисту здоров’я всіх наших клієнтів, гостей та працівників, ми маємо детально розроблену концепцію дотримання санітарних норм. 

Особливо це актуально, коли організація харчування стикається з новими викликами під час пандемії. В центрі нашої роботи стоять заходи безпеки! Щоб якомога краще захистити гостей та співробітників, Soul‌ ‌Catering запровадив вимогу щодо маскового режиму для своїх працівників.

Робота на виробництві та робота з продуктами

Наше золоте правило у роботі з продуктами — це використання свіжих інгредієнтів. Ба більше, Soul‌ ‌Catering має власне виробництво, де з дотриманням усіх санітарних норм команда кухарів готує страви. 

Кожен з нас слідує правилам роботи щодо термічної обробки та абсолютно впевнений у відмінній свіжості продуктів. Всі страви, посуд та кожен робітник кейтерингу виїжджає з виробництва. Це чимось схоже на гру:

  • При вході та виході розташовані санітайзери та дезінфікуючі коври, які заправляються дезинфікуючим розчином. Вони вбивають всі шкідливі штуки, які ти приніс на своєму взутті та руках. 
  • Наступним етапом є температурний скринінг. «Температура тіла в нормі – іди працюй. Ні! – гоу додому!» Контролює температурний скринінг команди та вносить в бланк температурного скринінгу менеджер або старший зміни на виробництві. Скринінг здійснюється два рази на зміну (на початку та в кінці). І це стосується не тільки працівників виробництва, а й працівників кейтерингу, які виїжджають на виконання замовлення. В нас із цим максимально серйозно !
  • На виробництво вхід вільний лише без верхнього одягу, у змінному взутті або бахілах. Також на виробництво зась без головного убору, який запобігає випаданню волосся на поверхні довкола.
  • На виробництві дуже ретельно слідкують за протиранням робочих поверхонь та підлоги розчином хлорантоїна та відмічають у відповідних бланках, щоб ніяка «зараза» не пробралась в наш Священний Дім!

У кожного працівника виробництва та кейтерингу є медичні книги, кожна медична книга - перевірена та дійсна. Ми дуже уважно слідкуємо за цим.

Перевезення та доставка страв 

Перевезення і доставка ніяким чином не впливають на якість продуктів. Незважаючи на навантажений трафік, доставка від Soul‌ ‌Catering здійснюється у спеціальних машинах з рефрижераторами. Тож ми відповідальні за збереження фізико-хімічних властивостей кожного продукту і впевнені у їх якості. 

Ми турбуємося не лише про наш імідж, а і про кожен шлунок гостя. Формула успіху проста: здоров'я плюс задоволення споживачів — гарантія вашої довіри. 

Робота на виїзних подіях 

А тепер найцікавіше – як команда кейтерингу працює на локаціях в теперішніх умовах? В нашому арсеналі завжди є санітайзери. Без них ми на виїзді - не існуємо. На кожному столі будь-якої локації є наш санітайзер. 

Також у нашому екіпіруванні є рукавички та маски, які захищають та оберігають команду. Зміна захисного екіпірування здійснюється кожні дві години та забирається на виробництво в спеціальному контейнері на утилізацію.

Перед виїздом кожен співробітник кейтерингу проходить температурний скринінг. Ми піклуємось про безпеку кожного гостя та команди Soul Catering!